LISBETH NYMAND

Siden jeg som lille kunne sætte de første streger på et stykke papir, har jeg været fascineret af den kreative proces der sker når du møder det skræmmende stykke hvide pair eller lærred. Hele barndommen og ungdommen var det det at tegne som optog mig. Jeg gik ind i en hel anden verden og var opslugt i timevis.

Først da jeg havde passeret de 30 år ”opdagede” jeg akrylmalingen, som jeg blev introduceret til via min kusine Gitte. Fra da af har jeg været bidt af legen med farver og former. ”Det må være skønt bare sådan at kunne male”, er der mange som siger til mig, og ja det er det!

Men det er også en proces hvor du oplever hele følelsesregisteret fra total glæde, til total opgivendehed!
Mange timer og dage hvor farver og former bare ikke vil som du vil på lærredet. Mange timer og dage hvor ingenting bare vil lykkedes og alt hvad du laver ligner l… Der er ingen skabelon, ingen instruktionsbog, ingen guideline, ingen kære mor, du må selv skabe dit billede, og du må selv finde ud af hvordan du får skabt det. Men når det så kører for dig, er det bare total eufori, nærmest berusende sjovt og glæden vil ingen ende tage.

Er det så godt det man laver, er det kunst? Tja, det er op til den enkelte beskuer at bedømme. For hvad er egentlig godt, og hvad er egentlig kunst? Jeg maler nogle farver og former på lærreder fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har ingen direkte budskaber i mine malerier, og dog…..kig på dem og se hvad du finder.

SOLGT TIL: Udenrigsministeriets Kunstforening, Nyk. F. sygehus kunstforening, Nykøbing Falster  kunstforening, CP Kelco kunstforening, Lolland kommune, BUC kunstforening, IF forsikrings kunstforening, Møns bank kunstforening, Københavns politi kunstforening, og mange private salg.  

Lisbeth Nymand Gln Lisbethnymand 1920x1200
Lisbeth Nymand Gln Lisbethnymand3 1920x1200

Galleri Nymand
Galleriet har åbent efter aftale.

Ring + 45 51 35 98 30 for aftale

Adresse:
Lisbeth Nymand
Dronningens Tværgade 23, 2.sal
1302 København K.

Copyright 2022